Ben je net als de mensen achter DutchUFOconvention.nl een echte tech-freak, dan is dit artikel voor jou. Met ieder jaar nieuwe innovaties op het gebied van tech zien we ook steeds weer nieuwe gadgets. Soms nutteloos, soms erg tof.

Wij zetten drie toffe gadgets op een rijtje die iedere tech-freak zou moeten hebben.

1. DJI Goggles

De DJI Goggles is een bril die je kunt dragen terwijl je vliegt met je DJI drone. In feite is dit een virtual reality bril die wordt toegepast voor het vliegen. Met de drone krijg je een volledig beeld van wat je ziet door de drone op een betere en leukere manier dan simpelweg een schermpje op je besturingspaneel.

Dit maakt het mogelijk om nauwkeuriger te vliegen en mooiere beelden te maken.

Het leuke is dat de DJI Goggles ook gebruikt kunnen worden voor andere VR- en AR-toepassingen.

Prijzig zijn de Goggles wel: ongeveer € 600,00, waarbij de prijs waarschijnlijk niet snel zal zakken.

2. Q Acoustics M3

Op het gebied van audioinstallaties voor thuis en op het werk lijkt het met name Sonos te zijn die de show steelt met haar speakers van zeer hoge kwaliteit.

Op zich met een goede reden, want Sonos werkt intuïtief, eenvoudig en goed. Toch zijn er andere partijen die het minimaal  op kunnen nemen tegen Sonos en misschien zelfs beter zijn.

De Q Acoustics M3 is hiervan een voorbeeld. Deze soundbar produceert geluid van een extreem hoog niveau Groot voordeel is dat het elegante design overal past en je de soundbar bovendien kunt aansluiten op de televisie. Zo kun je de Q Acoustics M3 niet alleen gebruiken voor je eigen muziek, maar ook voor films, series en gaming.

3. LG OLED55C7

Je hebt televisies en je hebt televisies. De LG OLED55C7 is hét paradepaardje van LG en misschien wel de beste televisie van dit moment.

Met een 4K beeldscherm en een LED-scherm waarbij iedere pixel zijn eigen licht uitzendt, krijg je hyperscherpe televisie met extreme contrasten. Hoewel nog lang niet alle films en andere platforms de mogelijkheid tot 4K bieden, is dit slechts een kwestie van tijd.

Ook wanneer de bron niet 4K is zal je het verschil bovendien merken met deze televisie. Prijzig is de televisie wel: zo’n € 1300.